Tisdagen den 16/4 kommer Anders tillsammans med Thomas Hagbard att hålla ett frukostmöte på temat ”Att leda digital transformation”. Vi gör detta i samarbete med Business Region Göteborg och ALMI. Det har blivit en fantastisk respons och de planerade 25 platserna bokades upp på en timme! På grund av det enorma intresset har vi nu bytt till en större lokal och i skrivande stund har över 60 personer anmält sitt deltagande… Deltagarna kommer samtidigt att dels få möjlighet att göra det digitala mognadsindexet i syfte att mäta sin digitala mognad samtidigt som ALMI kommer att berätta om de konsultcheckar som just nu finns tillgängliga för digitalisering och digitalt strategi-/transformationsarbete. Vi ser med spänning fram emot denna morgon!
 

Frukostseminarium – Att leda digitalisering i din organisation!

 
Att leda digitalisering i din organisation!
Välkommen till frukostseminarium tisdagen den 16:e april
 
De anpassningar en organisation måste göra för att förbli konkurrenskraftig i en digital värld kallas ofta den digitala transformationen. Den påverkar er strategi, era processer, kundrelationer och ni kan till och med behöva ifrågasätta er vision och mission. Ni måste förhålla er till ny teknologi och nya produkter men framför allt nya beteenden och värderingar.

Kom och lyssna till Anders Nilsson och Thomas Hagbard som beskriver modeller, metoder och verktyg hämtade från boken Att Leda Digital Transformation, som är nominerad till Best international Business Book in UK of the year 2019.

Ur innehållet

  • Är ni redo att digitalisera
  • De 9 digitala motorerna
  • Digitalisering: Processen i 3 tydliga steg
  • Ledarskapets tio budord
  • Kundexempel från små och stora bolag

Möjlighet ges för medverkande att göra testen Digitalt Mognads Index.

Medverkar gör också Helene Öhrvall från Almi som informerar om affärsutvecklingscheckar som kan användas för att arbeta med digitalisering och digital transformation.

Plats
Business Region Göteborg, Östra Hamngatan 5, Göteborg

Tid
Frukost kl 07:30, seminarium kl 08:00-09:30

Vem kan gå?
Seminariet vänder sig till alla företagare i Göteborgregionen.