Om Anders Nilsson

Anders Nilsson äger Rethink AB. Med ett förflutet från Handelshögskolan vid Göteborgs universitet under närmare 17 år har Anders bland annat startat och drivit ett två-årigt internationellt mastersprogram i Entreprenörskap och Innovation samt ett ettårigt magisterprogram inom Tillväxtmanagement. Utgångspunkten har tagits i ett aktionsbaserat perspektiv vilket innebär att en nära koppling utvecklats mellan universitet och näringsliv.

Genom åren har Anders arbetat med innovations- och entreprenörskapsfrågor såväl inom akademien som i näringslivet. Inom ramen för sitt arbete på Handelshögskolan har Anders utvärderat tusentalet affärsidéer samt varit med och utvecklat 20-talet startup-företag på såväl Handelshögskolan, Chalmers och Sahlgrenska.

Anders är en van workshopledare och föreläsare. Han är civilekonom och beteendevetare och bland annat även certifierad LEGO® SERIOUS PLAY® Facilitator i England, certifierad spelledare för KKIKK® spelet och som en av ca 100 personer i Sverige; Diplomerad Professionell coach enligt ICF standard samt NLP Business Communication Practitioner.

År 2007 blev Anders utnämnd till Årets Mentor av Svenska Uppfinnareföreningen för sina insatser som coach för entreprenörer, innovatörer och företagsledare. Utöver detta har han även erhållit ett flertal utmärkelser för Entreprenörsutbildningen på Handelshögskolan, bland annat från Regeringen och Högskoleverket för landets främsta spetsutbildning i entreprenörskap.

Anders har haft uppdrag för kunder såsom Siemens, Vinnova, IKEA of Sweden, Volvo Cars, Business Region Göteborg, FörsäljningsAkademien, IHM Business School, Medartuum AB m.fl.

 

Om Annica Ahlholm

Annica Ahlholm är folkhälsovetare och beteendevetare med expertis inom entreprenöriellt lärande och konflikthantering. Hon har arbetat bland annat på Högskolan i Borås med entreprenöriellt lärande för lärar- och forskarkåren, Skandinaviska Osteopathögskolan som verksamhetsledare och även haft uppdrag på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet som föreläsare inom konflikthantering och grupputveckling.

Annica är en strukturerad och analytisk projektledare med individens utveckling i fokus och samtidigt en fena på administration. Som erfaren workshopledare och föreläsare skapar hon engagemang och lärande för individer och team.

 

Om Sportsman

Sportsman är kontorets engelska blodhund och är tränad att hitta försvunna personer. Han har en extremt hög social kompetens och gillar att spåra, umgås och bli ompysslad.

Anders Nilsson

Rethink AB
Anders Nilsson
0736-241433

Annica Ahlholm

Rethink AB
Annica Ahlholm
0736-263993

Sportsman

Sportsman

Vill du träffas?