Ledare och Team

Ibland kan det kännas ensamt som chef. Många av de ledare som vänder sig till oss söker efter att stärka sitt ledarskap men även för att ha en s.k. ”speaking partner” eller rådgivare som kan stödja och stärka ens beslutsfattande. Rethink arbetar såväl med renodlad affärscoaching som med konkret affärsrådgivning.

 

”Som chef, ledare eller entreprenör kan man ibland behöva en s.k. speaking-partner”

Den renodlade coachingen utgår från att inga råd ges utan vägen till de rätta svaren finns inom ledaren själv. Ibland finns det dock även ett behov av att behöva stöta och blöta olika former av affärsrelaterade frågeställningar och erhålla konkret rådgivning. Detta är självfallet även något som Rethink erbjuder.

Vi har lång erfarenhet av att ha stöttat mängder med företagsledare, chefer, entreprenörer och innovatörer i deras strävan att såväl växa på det personliga och ledarskapsmässiga planet som att skapa långsiktig lönsam tillväxt i deras företag.

Det går även bra att vända sig till Rethink för att få stöd i att utveckla team, ledningsgrupper och olika typer av arbetsgrupper så att de snabbare kan förbättra sin effektivitet och prestationsförmåga. Verktyg som vi använder inom ramen för denna process är bland annat teamcoaching och LEGO® SERIOUS PLAY® metoden.

Vill du träffas?