Fredagen den 20/4 kommer Anders och Thomas Hagbard att hålla ett föredrag om kreativa möten och hur man kan använda Lego Serious Play som processverktyg för att skapa engagemang och delaktighet. Vi gör detta inom ramen för www.innovationsambulansen.se i samarbete med Chalmers Konferens och Restauranger. Vi bjuder på en god frukost ackompanjerat med ett inspirerande föredrag.   

Tänk om allt vi lärt oss om kreativitet är fel. Det här är en föreläsning för dig som vill förbättra era idémöten och kreativa workshops. Den är för dig som vill designa era möten så att allas potential och kreativa förmåga tas till vara. 

Du skulle aldrig få för dig att starta ett utvecklingsprojekt utan att ha rätt verktyg och metoder! Men när det gäller kreativt tänkande och innovation så förväntas du lita enbart på dina medfödda talanger. Det är en dålig strategi. Det finns enkla och kraftfulla sätt att öka din egen och gruppens kreativa och innovativa förmåga. Samtidigt får du möjlighet att prova på LEGO SERIOUS PLAY!

Anmäl dig här: 

http://gantrack6.com/t/pm/1566067532764/