Tisdagen den 16/4 var det så dags för frukostmötet på temat ”Att leda digital transformation” baserat på vår samarbetspartner DigJourneys ramverk. Frukostmötet genomfördes i samarbete med ALMI Väst och Business Region Göteborg (BRG). Vi hade planerat 25 platser vilka bokades upp på en timme och vi är självfallet mycket glada över att vi lyckades byta lokal och till slut fick 70-talet deltagare ta del av en välsmakande frukost och vårt föredrag. 

Du visste väl att du som företag med mellan 2-49 anställda och en omsättning om minst 3MSEK kan ansöka om s.k. digitaliseringscheckar från ALMI? Checkarna täcker tex. att ta in extern kompetens för att ta fram en digital strategi, påbörja ett transformationsarbete m.m. Du kan få upp till 250 000:- där man som företag motfinansierar hälften av checkens värde. 

No alt text provided for this image

No alt text provided for this image