Wow! Vilken vecka! Först ett par jätteintressanta dagar tillsammans med kollegorna på Ideon Open i Lund med Beyondkoncepetet där Gränges och Kraftringen startade upp två nya team som kommer arbeta med att utveckla nya spännande innovationer i Ideon Opens spännande miljö! Hög kreativitetsfaktor med bland annat Marshmallow Challenge och Pitchträning som kick-off… Rethink har även erhållit förtroendet av Ideon Open att tillsammans lansera Beyond i Göteborg! Mer om detta framöver…
 
Veckan har även bjudit på ett bra strategimöte ute på Yrkeshögskolan i Mölnlycke där vi diskuterade design av ett antal nya utbildningar… Och nu är även de två första intensiva utbildningsdagarna i certifieringen i Leading Digital Transformation Framework avklarade som jag haft förmånen att köra tillsammans med Marie Andervin på DigJourney. Vilket gäng deltagare! Stort tack till er alla för ett par fantastiska dagar och inte minst en härlig kväll på Boule Bar… Ser fram emot den 22/3 då vi ses igen.
No alt text provided for this image
No alt text provided for this image
No alt text provided for this image
No alt text provided for this image
No alt text provided for this image
No alt text provided for this image
No alt text provided for this image
No alt text provided for this image