2018 har varit ett synnerligen spännande och intensivt år med många givande uppdrag. 

Året har bjudit på såväl olika former av utbildningsuppdrag. Stort tack till Yrkeshögskolan i Mölnlycke som anlitat oss att arbeta såväl med Tullspecialistutbildningen men även givit möjligheten att utveckla ett antal helt nya utbildningar såsom Digital Affärsutecklare och Affärsutvecklare Komplex Försäljning. I januari håller vi tummarna för att vi får igenom den specialdesignade Innovations- och förnyelseledarutbildningen som vi även den utvecklat från grunden utifrån ett starkt behov i näringslivet samt utbildningen Säljande Marknadskommunikatör. 

Vidare har vi även genomfört en mängd olika typer av kortare och länge workshopar i syfte att stärka deltagarnas och företagens innovationsförmåga med utgångspunkt i användarcentrerad innovation och en design thinking approach. Vi har även haft ett starkt intresse för våra Lego Serious Play workshopar vilket alltid är oerhört stimulerande när man ser vilken kraft Lego har som processmaterial för att stärka team, öka innovationsförmågan samt förankra eller utveckla strategier och visioner för företag och organisationer. 

Jag uppskattar särskilt även våra nära samarbeten med Preera, Realize och Unicornsulting. Ser fram emot att under 2019 fortsatt accelerera vår samverkan. 

Det finns självfallet oerhört mycket att göra på såväl utbildnings- som innovationsfronten så tveka inte att höra av dig om ni behöver hjälp på det nya året att stärka din egen eller din organisations innovationsförmåga och talang…

hashtagYHIM hashtagpreera hashtagOKQ8 hashtagstena hashtagcgi hashtagvolvocars hashtaghultafors hashtagRSM hashtagaxis hashtagvinnova hashtagcoromatic hashtagJohannebergSciencePark hashtaghandelshögskolan hashtagrealize hashtagunicornsulting hashtagLSP